maanantai 5. elokuuta 2013

Lumivalkoista

Häiden ajankohdan päättäminen oli erityisen helppoa, pakko päästä naimisiin talvella lumivalkoisissa maisemissa! Toki näitä Suomen talvia ajatellen se voi olla Tampereen seudulla jo helmikuussakin olla pientä toiveajattelua saada paljon lunta, pientä pakkasta ja herkkää auringonpaistetta. Mutta se on toiveena ja toivottavasti saadaan todella luminen talvi ja se aivan ihana winter wonderland tunnelma luotua!


Itselleni talven valitseminen häiden ajankohdaksi tuli ehkä helpommin kuin sulholle. Naisena aloin toki ensimmäiseksi haaveilla metrin kinoksista lunta ja miljoonista kynttilöistä pimenevässä illassa.



Ja kaikista tärkeimpänä syynä päätymisenämme talvihäihin on Suomen kesän lyhyys ja mahdollisuus saada osakseen vieläkin huonompaa keliä kuin talvella. Ja vanhana vuorotyöläisenä kesä on valmiiksi lyhyt, viikonloppuja vähän(varsinkin vapaita sellaisia), mistä johtuen kaikki vapaat viikonloput oli jo täynnä tekemistä ja jonnekkin väliin olisi pitänyt vielä ujuttaa niitä sukulaisten ja kaverien häitäkin. 

Onhan kesässä toki oma hohtonsa, lämmön, kauniin luonnon, upeiden kukkien
ja auringonpaisteen osalta, mutta siihen lisätään vielä hyttyset, juhlatiloihin liittyvät vaatimukset riittävistä ja viihtyisistä ulkotiloista sekä mahdollisuus siihen kaiken pilaavan vesisateeseen. Ei vaan ollut meidän juttu. En halua mitenkään moittia ihmisiä valinnastaan kesähäihin, mutta omien kokemustan ja mieltymystemme pohjalta talvihäät olivat ajankohdan ja tunnelman kannalta enemmän meidän juttumme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti