keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Karkkibuffa vai herkkubuffa?

Karkkibuffa oli ehdottomasti must listallamme. Olemme vierailleet jo kaksissa häissä, joissa karkkibuffa oli. Ja tänä syksynä pääsimmekin ihailemaan blackblingwhite-blogin Tanjan upeaa Candy cartia käytännössä! Upean toteutuksen ansiosta sainkin paljon vinkkejä, miten meillä tämä toteutettaisiin. Ainut mieltä kaivelemaan jäävä asia oli se karkkien runsaus ja määrä...

Silloin alkoi suunnittelumme kunnolla ja tulimmekin siihen tulokseen, että tekisimme mielummin herkkubuffetin, johon tulisi namien lisäksi myös kaikenlaista pikkusuolaista ja makeita leivonnaisia. Näin saisimme pieneen tilaan paljon herkkuja, sillä vieraslistalta löytyy vain 7 lasta, joten iso karkkibuffa ei palvelisi meitä niin hyvin. Aiempien juhlien perusteella olen huomannut lasten nauttivan eniten niistä karkeista, aikuisten hieman vähemmän. Tälle tarjonnalla ajattelimmekin palvelemamme paremmin kaikkia vieraita ja illan edetessä ne suolaiset pikkupalatkin tulevat varmaan menemään kuumille kiville.

Sopisi kuin nenä päähän teemaamme.




Toivottavasti näiden pohjalta alkaisi löytyä sitä oikeanlaista visuaalistailmettä, mitä haluamme vieraillemme tarjota. Jatkan siis lasipurkkien ja kulhojen varastoimista kellariin :D Toivottavasti pian pääsi paikanpäälle tekemään koekattausta ja näkemään miten ideat luonnossa toimivat. 


2 kommenttia:

  1. Pikkuiset suolaiset lisätkin olisivat varmasti tosi kivoja karkkibuffaan, sillä makeissa tulee jossain vaiheessa raja vastaan! Itse olen ajatellut, että popcornit voisivat olla meillä toimiva lisäke karkki- tai no herkkubuffaan :)

    VastaaPoista